Byggprojektledning för hyresgäster

Byggprojektledning

Byggprojektledning

Ahlestål & Co samarbetar med de bästa inom byggprojektledning och erbjuder byggprojektledning inom hela Norden.
Vi har i vårt samarbete specialiserat oss på att guida och stödja företag genom hela livscykeln av butiksprojekt, från uppstart och byggnation till avveckling eller flytt. Med vår långa erfarenhet och skräddarsydda tjänster strävar vi efter att göra varje butiksprojekt framgångsrikt och problemfritt.

Erfarenhet och Expertis

Med många års erfarenhet inom detaljhandeln och byggprojektledning har vi byggt upp en gedigen kunskap inom området. Vi förstår de unika utmaningarna som ett butiksprojekt/uppbyggnad av verksamhet kan innebära och har kompetensen att navigera igenom dem framgångsrikt.

Skräddarsydda lösningar

Vi tror på att varje butiksprojekt är unikt och skapar därför skräddarsydda lösningar som passar era specifika behov utifrån lokalens förutsättningar.

Stöd under hela projektets gång

Kommunikation är nyckeln till ett framgångsrikt samarbete. Vi håller dig löpande informerad om projektets framsteg och är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och lösa eventuella problem som kan uppstå. Med Ahlestål & Co vid er sida får ni en pålitlig samarbetspartner som tar ansvar för varje aspekt av ert byggprojekt.

Våra tjänster

  • Projektledning Vi tar hand om hela projektledningen för butiksbyggnationer, från de tidiga planeringsstadierna till slutbesiktning. Vi har även erfarenhet av kontor och komplexare logistikanläggningar. Oavsett om projektet är stort eller litet hanterar vi uppdraget med samma engagemang. Vår expertis sträcker sig över alla aspekter i byggprocessen och vi fokuserar på att uppnå dina affärsmål genom att leverera projekten i tid och inom fastställd budget.
  • Flyttar Vid flytt av butik/kontor ser vi till att övergången sker sömlöst. Vår målsättning är att din verksamhet förblir så opåverkad som möjligt under hela processen.
  • Avveckling Om du behöver avveckla en verksamhet kan lokalen behöva återställas. Vi hjälper dig att uppskatta kostnaden för återställandet, sköter all dialog med hyresvärden och dess projektledare samt ansvarar för att lokalen återställs med mål att allt är åtgärdat vid avtalstidens slut.
  • Rumsbeskrivningar Saknar ditt företag en rumsbeskrivning? Vi erbjuder professionell hjälp med att ta fram detaljerade rumsbeskrivningar för din verksamhet, så att det blir tydligt för alla berörda parter vad du har för krav och förväntningar vid en uppbyggnad. Med en tydlig rumsbeskrivning säkerställer vi att lokalen blir exakt så som du önskar och vi minimerar samtidigt risken att lokalen byggs upp på ett felaktigt sätt.

Steg för steg

Så går det till1. Analys

Projektet startar med en utförlig analys av den befintliga verksamheten, för att kartlägga nuläget. Detta för att skapa bästa möjliga underlag för att hitta en effektiv lösning.2. Strategi

Med en stark koppling till nulägesanalysen presenteras en strategi och en lösning framåt. Kryddat med stort engagemang skräddarsys en unik plan för varje enskilt fall.3. Action

Nu kan arbetet börja. Tack vare en handlingskraftig åtgärdsplan tar vi ett helhetsgrepp över verksamheten och börjar arbetet, med samma passion som om det vore vårt egna företag.4. Resultat

Med över 30 år inom branschen har vi levererat många häpnande resultat. Med fullt fokus på lönsamhet och ett brinnande intresse för affärer, är vår målsättning att leverera bästa tänkbara resultat för din verksamhet.

Ahlestål & Co

Utvalda samarbeten

Kom igång

Spara pengar med Ahlestål & Co

Kontakta oss så berättar vi mer.