Om Ahlestål & Co

Med över 30 års erfarenhet i branschen hjälper vi bolag inom etablering, hyresförhandling och strategisk rådgivning.

Vilka är vi?

Ahlestål & Co AB startades 2019 av Maria Ahlestål efter att hon i många år haft en dröm om att hjälpa fler företag samtidigt.
Maria har tidigare haft ledande befattningar inom mode- inrednings- skönhets- och apoteksbranschen. Hon har arbetat med strategiska och operativa frågor, rekrytering, etablering, förhandling, förvärv, affärsutveckling, konceptutveckling, försäljning, drift, utbildning, franchise samt sitter i flera styrelser.

De tjänster Ahlestål & Co erbjuder idag är framför allt inom;

• Strategisk rådgivning
• Hyresförhandling
• Nyetablering
• Flytt och avveckling av butiker/lokaler
• Byggprojektledning

Vi jobbar både med butiker, logistikanläggningar och kontor.
Ahlestål & Co erbjuder i begränsad omfattning även hjälp med att utveckla handelsplatser och uthyrning av lokaler.

Passionen och drivet finns i att få Ahlestål & Co:s kunder att växa, att de ska lyckas i sina affärer och att få dem att öka sin lönsamhet.

Med passion för affärer

Oavsett om det är bra eller dåliga tider finns Ahlestål & Co för dig som kund. Är det goda tider kan du vilja etablera din verksamhet till flera orter eller handelsplatser, medan om det är sämre tider kan Ahlestål & Co hjälpa dig att förhandla bort kostnader och olönsamma verksamheter. Drivet finns i att göra bra affärer, att utveckla/förbättra och att leverera goda resultat.

1000+

genomförda projekt

30 +

års erfarenhet

~ 700 MSEK

kr sparade

Steg för steg

Så går det till1. Analys

Projektet startar med en utförlig analys av den befintliga verksamheten, för att kartlägga nuläget. Detta för att skapa bästa möjliga underlag för att hitta en effektiv lösning.2. Strategi

Med en stark koppling till nulägesanalysen presenteras en strategi och en lösning framåt. Kryddat med stort engagemang skräddarsys en unik plan för varje enskilt fall.3. Action

Nu kan arbetet börja. Tack vare en handlingskraftig åtgärdsplan tar vi ett helhetsgrepp över verksamheten och börjar arbetet, med samma passion som om det vore vårt egna företag.4. Resultat

Med över 30 år inom branschen har vi levererat många häpnande resultat. Med fullt fokus på lönsamhet och ett brinnande intresse för affärer, är vår målsättning att leverera bästa tänkbara resultat för din verksamhet.

Ahlestål & Co

Utvalda samarbeten

Kom igång

Spara pengar med Ahlestål & Co

Kontakta oss så berättar vi mer.