Byggprojektledning för hyresvärdar

Byggprojektledning

Byggprojektledning

Vi är din pålitliga partner för att hantera och koordinera hyresgästanpassningar och byggprojekt för kommersiella fastigheter. Vi förstår vikten av att skapa en sömlös samverkan mellan hyresvärd, projektorganisation och hyresgäst för att säkerställa framgång och effektivitet i varje projekt.
För dessa uppdrag handplockar Ahlestål & Co de bästa personerna i branschen.

Vår kompetens:
De hyresgästkoordinatorer vi erbjuder dig är mycket kunniga i att navigera genom de komplexa dynamikerna i fastighetsprojekt. Genom att agera som den kritiska länken mellan hyresgäst och produktion, säkerställer vi att alla intressen tillgodoses för att uppnå bästa möjliga resultat. Med vår långa erfarenhet, inom flera olika branscher och genom beprövade metoder, kan du känna dig trygg med att låta oss driva dina projekt till framgång.

Vad vi erbjuder

 • Tekniska dokument, lokalkrav, rumsbeskrivningar och kostnadsuppskattningar
  Vi hjälper till med att förbereda tekniska bilagor och gränsdragningslistor i hyresavtal, hjälper till att tolka hyresgästers rumsbeskrivningar samt tar fram detaljerade kostnadsuppskattningar och tidplaner för att hålla projekt inom budget och tidsramar.
 • Planering, projektledning och drift
  Genom att planera, leda och driva hyresgästanpassningar i enlighet med fastställda mål och riktlinjer, säkerställer vi att kvaliteten och effektiviteten i projektet bibehålls på högsta nivå.
 • Kommunikation och samordning
  Vi ansvarar för att hantera och kommunicera besked enligt hyresavtal och tidsramar till att involverade parter för att säkerställa smidiga processer och undvika förseningar.
 • Besiktning
  Vi bistår i att granska att hyresgästens arbete följer det som överenskommits.
  Vi stödjer och/eller tar ansvar för besiktningar och granskningar av hyresgästanpassningar.

Varför välja oss?

Vi förstår att varje projekt är unikt och kräver skräddarsydda lösningar. Med vår dedikation, erfarenhet och engagemang, samt förståelse för både hyresgäst kan du känna dig trygg i att vi kommer att leverera goda resultat.

Låt oss hjälpa dig att optimera dina projekt och maximera deras potential. Kontakta oss för att diskutera dina behov. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa framgångsrika resultat.

Steg för steg

Så går det till1. Analys

Projektet startar med en utförlig analys av den befintliga verksamheten, för att kartlägga nuläget. Detta för att skapa bästa möjliga underlag för att hitta en effektiv lösning.2. Strategi

Med en stark koppling till nulägesanalysen presenteras en strategi och en lösning framåt. Kryddat med stort engagemang skräddarsys en unik plan för varje enskilt fall.3. Action

Nu kan arbetet börja. Tack vare en handlingskraftig åtgärdsplan tar vi ett helhetsgrepp över verksamheten och börjar arbetet, med samma passion som om det vore vårt egna företag.4. Resultat

Med över 30 år inom branschen har vi levererat många häpnande resultat. Med fullt fokus på lönsamhet och ett brinnande intresse för affärer, är vår målsättning att leverera bästa tänkbara resultat för din verksamhet.

Ahlestål & Co

Utvalda samarbeten

Kom igång

Spara pengar med Ahlestål & Co

Kontakta oss så berättar vi mer.